BSR voor veteranen en (ex)politiemedewerkers

  

Body Stress….. Lichaamsspanning 

Body Stress kan zeer ondermijnende gevolgen hebben en zich uitten in vele klachten. 

Fysieke klachten veroorzaakt door een ongeval of geweldsincident of mentaal/ emotionele klachten die voortkomen uit het meemaken van traumatische gebeurtenissen en voorkomen dat het lichaam de opgeslagen spanning los kan laten.

Verzorging met Body Stress Release ontspant deze spanning en geeft het zenuwstelsel kans zich te herstellen, betere communicatie tussen hersenen en lichaam en vice versa ontstaan. Deze verbeterde communicatie lijdt tot toename van het zelfherstellende vermogen en kan bijdragen aan afname van klachten en verhoging van de veerkracht.

Als BSR Practitioner, Veteraan en ex-politiemedewerker wil ik je graag bijstaan in je zoektocht naar verbetering van je fysiek/ mentale gezondheid. Om dit te verwezenlijken sta je open voor andere visies en inzichten in gezondheid en ben je bereid je ten volle te geven ten einde samen resultaat te boeken.

De eerste afspraak is gratis en zal bepalend zijn voor de verdere toekomst. Ik ben recht door zee en indien nodig confronterend wat voor mij past bij de achtergrond die wij samen hebben en van waaruit ik zal proberen in te schatten of we dit proces samen aan moeten gaan. Dit proces en de financiële gevolgen bespreken we aan het einde van deze eerste afspraak.

De praktijk is bereikbaar met een rolstoel en je hulphond is vanzelfsprekend welkom.

Body Stress Release is complementaire zorg en geen vervanging voor psychotherapie!

 Bel of mail,  warme groet Bart van Huffelen