Body Stress Release Etten-Leur

De Stem van je Lichaam

 

De praktijk is gesloten tot 19 anuari 2021 vanwege de maatregelen die ons kabinet nodig achtte m.b.t Covid.

Zodra er duidelijkheid is over eerder open gaan zal ik daarover berichtten.


Pas goed op uzelf, houd focus op gezonde voeding, dagelijkse beweging en mentale balans.

Fijne feestdagen gewenst,


Warme groet Bart van Huffelen


Voorzorgsmaatregelen vanwege Corona:

Voordat u een afspraak maakt denkt u er aan:

U bent niet verkouden of grieperig en woont niet samen met besmette personen en neemt de maatregelen zoals die omschreven zijn zeer serieus!

Wanneer er zich verkoudheidsklachten ontwikkelen kunt U uw afspraak zonder kosten afzeggen. Ik vraag u om dit zodra de klachten ontwikkelen reeds te doen zodat de vrijgekomen plek ter beschikking komt om iemand anders in te plannen.

Indien de deur naar de praktijkruimte open staat komt u gerust verder ook al bent u aan de vroege kant. Indien de deur nog gesloten is ben ik mogelijk iets uitgelopen en vraag ik u even buiten te wachten, heb respect voor elkaar en passeer elkaar buiten zodat u afstand kunt houden. 

In de praktijk houden we afstand en draag ik gedurende de release een mondkapje.

Voor vragen en afspraken maken kunt u mij ten alle tijden bellen, ik sta u graag te woord, indien ik aan het releasen ben bel ik u op een later tijdstip terug.

Warme groet Bart van Huffelen.

Vastgezette spierspanning leidt tot blokkades en pijnklachten, en kan het leven tot volle potentie in de weg staan. Er is geen limiet aan de geneeskracht van het lichaam. De BSR-techniek is puur, met een groot respect voor de wijsheid van het lichaam. BSR is een proces van loslaten en herstellen, gericht op het verbeteren van de communicatie in het lichaam. We zien het lichaam als geheel en de techniek raakt de mens dan ook in al zijn aspecten. BSR motiveert en biedt keuzes. BSR stelt geen diagnose en behandelt geen ziekten. BSR-practitioners faciliteren het zelf-herstellend vermogen van het lichaam.

Locked in muscle tension leads to blockages and pain complaints, and can get in the way of life to the fullest potential. There is no limit to the body's healing power. The BSR technique is pure, with a great respect for the wisdom of the body. BSR is a process of release and recovery, aimed at improving communication in the body. We see the body as a whole and the technique therefore affects people in all its aspects. BSR motivates and offers choices. BSR does not diagnose and does not treat diseases. BSR practitioners facilitate the self-healing capacity of the body.

U kunt een bericht achter laten in het contactformulier indien u zich wilt aanmelden voor een afspraak.

Wilt u elders verzorging door Body Stress Release gaat u naar  https://www.bodystressrelease.nl  voor een practitioner bij u in de buurt.