Body Stress Release Etten-Leur

De Stem van je Lichaam


Raoul, 55 jaar oud,


Mijn ervaring met Body Stress Release.

 

Vorige jaar kreeg ik last van mijn rug en naar mate het jaar vorderde werd het erger. Uitstraling naar mijn benen en voeten. Niet meer weten hoe je moet lopen, zitten of liggen. Het werd zelfs zo erg dat ik fysiotherapie en acupunctuur nodig had om toch nog op vakantie te kunnen gaan. 12 pijnstillers per dag gleden naar binnen. Nu had ik via Bart al gehoord over Body stress Release en wist dat hij hier voor een opleiding aan het volgen was in Zuid-Afrika. Na een berichtje van mij naar hem met een smeekbede om mij te helpen, moest ik nog even wachten tot hij de opleiding had afgerond. Vanaf nu tot 16 weken en 5 dagen terug ben ik onder behandeling bij hem.

 

Na een mri-scan bleek dat ik een grote, een iets kleiner hernia had en dat een derde op de loer lag. Volgens de neuroloog en neurochirurg had ik drie opties:

A: Niets doen

B: Injecties in mijn zenuwbanen in mijn rug, om deze te verdoven.

C: Opereren.

A :is geen optie.

B :ook niet, want ik krijg al genoeg injecties elke maand en het is maar een tijdelijke oplossing.

C :zou kunnen, echter zou dit in twee keer moeten, omdat het te risicovol is om twee hernia's in één keer weg te halen.

Gelukkig had ik een vierde optie; Body Stress Release.

Na overleg met de specialisten ben ik voor Body stress Release gegaan.

Het is helder waar dit allemaal door wordt veroorzaakt, maar de weg naar pijnvrij de dag doorkomen is veel belangrijker.

 

Ondanks mijn wanhoop was ik toch nog redelijk sceptisch, maar was echt bereidt om alles te ondergaan of aan te pakken om van de pijn en pijnstillers af te komen.

Mijn eerste behandeling: de dag erna was de pijn erger en de dag erna werd ik voor de eerste keer wakker zonder pijn. Wat een toeval. Was het een toeval? Niet de hele dag pijnvrij, maar het pijnvrij wakker worden pakten ze mij niet meer af.

Mijn tweede behandeling: vier dagen na mijn eerste behandeling was de pijn de dag erna erger, maar de dag erna werd ik zonder pijn wakker. Zou het dan toch werken? Tja je bent sceptisch of niet.

Mijn derde behandeling: elf dagen na mijn eerste behandeling was de pijn erna erger, maar werd ik de dag erna voor de derde keer pijnvrij wakker en ik was om. Het werkt echt. Oké, nu moest ik nog geduld opbrengen en beseffen dat de weg nog lang zou worden met hoogte maar zeker ook dieptepunten. Pieken en dalen. Gelukkig heb ik een goed contact met Bart en had ik afgesproken; geen bericht is goed bericht ( oftewel geen veranderingen ) en als het erger of beter was stuurde ik hem een bericht met mijn ervaringen.

Langzaam, maar zeker kon ik mijn aantal pijnstillers gaan verlagen van twaalf per dag naar nul per dag en dit in een tijdbestek van dertien behandelingen. Ik ga nu elke week, maar het moment dat ik een week pijnvrij ben is heel dicht bij en als dat gebeurt gaan we de behandeling terug brengen naar één keer in de twee weken. Als het dan gebeurt dat ik twee weken pijnvrij ben gaan we de behandeling terug brengen naar één keer in de drie weken. Enzovoort, tot we op het punt komen om één keer inde vijf á zes weken een behandeling nodig heb. Zeg maar een soort onderhoudsbeurt. De oorzaak van mijn hernia's zal ik van de rest van mijn leven bij me hebben, dus dan is een onderhoudsbeurt één keer in de vijf á zes weken geen moeite om pijnvrij de dag door te komen.

 Mijn sceptische bedenkingen zijn verdwenen. Ik ben nu zo overtuigd van deze behandeling dat ik al verschillende personen, met de verschillende klachten, Body Stress Release onder de aandacht heb gebracht en weet dat er ook al personen zijn die de weg naar Body Stress Release hebben genomen.

groet Raoul